Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskond teeb suuri tegusid

, naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna toetajaliige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaine Anneli Mikiver (vasakul) ja Lea Matusorg EV 97. aastapäeval.
Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaine Anneli Mikiver (vasakul) ja Lea Matusorg EV 97. aastapäeval. Foto: Kristel Kitsing

Jaanuaris möödus taasasutatud naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonnal esimene tegevusaasta. Jaoskonna esinaise taasasutamise päeval lausutud sõnad – me hakkame suuri tegusid tegema – olid saanud teoks ja tegevust võib hinnata väga heaks

Aasta jooksul on ohtralt relva täristatud, heategevusmatk korraldatud, metsalaagreid ja motivatsiooniüritusi nauditud. Lisaks sügismatkale osaletud erialavõistlustel ja baasväljaõppel. Ka liikmeskond on kasvanud ja iga liige leidnud organisatsioonis oma väljundi.

Jaoskonna esinaise Anneli Mikiveri sõnul on väikese jaoskonna võlu selles, et liikmeskond hoiab kokku ja ühiseid eesmärke on oluliselt lihtsam saavutada. “Esimese aasta eesmärk oli korraldada võimalikult palju üritusi, et liikmetel, kes on naiskodukaitsega alles liitunud, tekiks pilt organisatsioonist ja nad näeks kõiki neid võimalusi, mida naiskodukaitse pakub,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles