Kadrina Spordi juht käis end Tšehhi pealinnas Prahas täiendamas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Martin (üleval paremas nurgas) täiendas koos kursusekaaslastega kergejõustikukohtuniku oskusi.
Margus Martin (üleval paremas nurgas) täiendas koos kursusekaaslastega kergejõustikukohtuniku oskusi. Foto: Tim ter Sluisen

Kadrina Spordi juhataja Margus Martin käis möödunud nädalal Prahas kergejõustikukohtuniku oskusi täiendamas ja proovile panemas, tehes kursuse käigus kaks praktilist testi ning ühe kirjaliku kergejõustiku võistlusreeglite tundmise ja tõlgendamise ning situatsioonilahenduste kohta.

Margus Martin oma sõnul linna ei näinud, kuid see-eest sai Euroopa sisemeistrivõistlustel hoolega ringi vaadata ja sealsete kohtunike tööga tutvuda.

“Suurem osa kursuslastest olid väga tugevate baasteadmistega ja rikkaliku kogemustepagasiga. Keegi ei olnud selline, kes põhitööna kergejõustikukohtunikuna tegeleb. Seltskond oli kirev alates pedagoogidest ja inseneridest, lõpetades veiniärimeestega – meid ühendas huvi kergejõustiku vastu,” rääkis juba kümme aastat kergejõustiku fotofinišikohtuniku tööga tegelenud Margus Martin kursusekaaslastest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles