Tantsupisik kasvab aja ja oskustega

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupisik kasvab aja ja oskustega.
Tantsupisik kasvab aja ja oskustega. Foto: Meelis Meilbaum

Esteetika- ja tantsukooli kasvandike Kristini, Merlini ja Eneli jõudmine tantsukooli on olnud väga erinev – keda on mõjutanud sõbrannad, keda venna pruut. Nüüdseks on Kristin ja Merlin tantsupisikuga nakatunud olnud kümme aastat, Eneli pisut vähem ehk üheksa.

Kristin ütles, et kuigi alguses oli tantsukoolis raske, siis loobuda ta ei tahtnud, sest ühes oskuste paranemisega kasvas ka armastus tantsimise vastu. “Eks selliseid mõtteid on ikka olnud, et enam ei jaksa. Näiteks siis, kui kuhjub palju koolitöid. Aga kui ma isegi mõtlen, et enam ei lähe tantsima, siis tean, et tegelikult ma lõpetada ei suudaks,” rääkis neiu veendunult. Praegu tantsivad kõik kolm Tarva korvpalliklubi ergutusrühmas A-rühm. See tähendab aga suurt treeningukoormust ja esinemisi peaaegu igal reedel.

Trennis käiakse kolm korda nädalas – kaks korda poolteist tundi ja korra tehakse kahetunnist akrobaatilisemat treeningut maneežis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles