Gümnaasium avab uksed 9. klassi õpilastele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24.–26. märtsini avab Rakvere gümnaasium oma uksed põhikooli lõpetavatele õpilastele, kel on kavas õpinguid gümnaasiumis jätkata. Kolme päeva jooksul on 9. klassi õpilastel oma valitud ajal võimalik olla Rakvere gümnaasimis nn vahetusõpilaseks ja külastada tunde, tutvuda õpitubades kooli õppesuundadega ning võtta osa valikaineid ja ringe tutvustavatest näidistundidest.

Rakvere gümnaasiumi arendusjuht Marika Eiskop rääkis, et tunnid ja tegevused päevaks valib õpilane ise. “Alustada on võimalik hommikul kell kaheksa meie kooli 9. või 10. klasside õpilastega neljas esimeses ainetunnis koos õppides.”

Pärast lõunasööki jätkub päev kooli gümnaasiumiastme õppesuundi tutvustavas õpitoas. Valik on võimalik teha kolme (reaalsuund, humanitaarsuund ja majandussuund) õppesuuna hulgast. Kuuenda tunni jooksul saab kaasa lüüa kahes valikaine- või ringitunnis. Koolipäeva lõpus tehakse ringkäik koolimajas ja toimub vestlusring, kus saab päeva jooksul tekkinud mõtteid avaldada või vastuseid tekkinud küsimustele nii meie kooli õpilastelt kui ka õppealajuhatajalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles