Suurenenud starditoetus soodustab töökohtade loomist

, EASi juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kaju.
Indrek Kaju. Foto: Internet

Alustavad ettevõtted saavad 16. märtsist taotleda Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (EAS) uuenduskuuri läbi teinud starditoetust, mille teravik on suunatud jätkusuutliku ja töökohti loova ettevõtluse soodustamisele. Ka EASi üldine fookus on uuel perioodil seatud kasvu- ja ekspordipotentsiaaliga ettevõtetele. Senisest enam pöörame tähelepanu ettevõtjate nõustamisele ning teenuste ja koolituste pakkumisele.

Uue starditoetuse puhul on suurendatud toetuse mahtu, mis võib olla ühe projekti kohta kuni 15 000 eurot varasema 5000 euro asemel. Samuti on laiendatud finantseeritavate kulude hulka, mis võimaldab ettevõtjatel rohkem ning vabamalt oma tegevusi plaanida. Loodame uue toetusega luua vähemalt 1000 uut töökohta üle Eesti.

Starditoetus on mõeldud uutele ettevõtetele, kes loovad töökohti juurde. Seetõttu ootame taotlema ambitsioonikaid, kuid samas realistlike plaanidega ettevõtjaid, kes juba pakuvad või hakkavad pakkuma oma piirkonnas tööd. Siinjuures on oluline, et ettevõtte vanus võib olla kuni kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles