Tallinna-Narva maanteel tuleb neli remondilõiku

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Narva maanteel tuleb neli remondilõiku.
Tallinna-Narva maanteel tuleb neli remondilõiku. Foto: Foto: Marianne Loorents. Graafika

Sellel suvel peavad Rakverest Tallinnasse sõitjad arvestama Tallinna-Narva maanteel kitsamate sõiduoludega, sest neljal lõigul remonditakse teekatet.

Remonditööd algasid esmaspäeval kuue kilomeetri pikkusel Vahastu-Kemba lõigul Narva-Tallinna suunal, kus tööde maht on kõige suurem ja mis jääb suletuks kuni septembri keskpaigani.

“Lõik on suletud kõige kauem, sest tehakse teekatte aluse kapitaalset remonti,” rääkis maanteeameti Ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi.

Aprilli keskel alustatakse töid Kodasoo ja Kiiu vahel 6,8kilomeetrisel lõigul Narva-Tallinna suunal, kus vahetatakse teekatte pealiskiht ning parandatakse ka viadukte.

Eeldatav valmimistähtaeg on 28. august.

Aprilli lõpus algab Valgejõe ja Läsna vahelise 3,2 km pikkuse lõigu remont. Samuti remonditakse Narva-Tallinna suunal teekatte pealiskihti. “Sellel lõigul peaks jaanipäevaks liiklus taas avatud olema,” lubas Palmi.

Anti Palmi hinnangul sõiduaeg Rakverest Tallinnasse küll pisut pikeneb, kuid mitte väga oluliselt.

“Kiiruspiirangud on remondilõikude otstes, samuti suurematel ristmikel, nagu näiteks Loksa ristis, muidu saab sõita 90kilomeetrise tunnikiirusega,” selgitas Palmi. Ta lisas, et liiklejaid püütakse häirida minimaalselt.

Neljanda lõiguna läheb sel suvel remonti Rõmeda ja Aaspere vaheline lõik Tallinna-Narva suunal.

“Millal täpselt, ei ole praegu veel selge, sest leping on sõlmimata,” lausus Anti Palmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles