Noored lõpetasid karikasarja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval toimus võrkpalliturniiri Rakvere Karikas viimane, viies etapp. C-vanuseklassis osales kaheksa võistkonda. Enne viimast etappi oli võrdselt punkte Orava/Räpina Spordiklubil ja Pärnu Spordikoolil ning nende omavaheline mäng selgitas nii etapi- kui ka üldvõitja. Tulemusega 2:0 võitis Pärnu SK. Teine koht kuulus Orava/Räpina Spordiklubile.

3.-4. koha mängus võitis Rakvere Spordikool (Romet Viiber, Tony Tammiksaar, Markus Puusaar, Rainer Liinve, Romi Aros, Kristjan Kraus, Ivory Õuekallas, Markus-Tiit Järv, Kalev Rannar Müntser) Võru Spordikooli ning tagas sellega endale ka üldarvestuse 3. koha.

Minivõrkpalliturniiri I tugevusgrupis (12 võistkonda) kindlustas Tallinna Selver I 5. etapi võiduga ka kokkuvõttes esikoha. 5. etapil 2. koha saavutanud Pärnu Spordikool I jäi üldkokkuvõttes 3. kohale ja 3. koha saavutanud Võru Spordikool I tuli ühe enampunktiga üldarvestuses 2. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles