Tuntud sumotreeneri roller süüdati põlema

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdatud roller.
Süüdatud roller. Foto: Riho Rannikmaa

Ööl vastu pühapäeva on Vinni spordihoone eest võetud tuntud sumotreeneri Riho Rannikmaa motoroller Kymco, viidud hoone taha ja süüdatud seal põlema. Kahju on 850 eurot.

Riho Rannikmaa rääkis, et sõiduvahend seisis otse spordihoone ukse ees ja valvelauast pidi seda nägema. Paraku ei pea valvur kogu aeg laua taga istuma.

Passi järgi kaalub roller 97 kilogrammi. Et lohistamisjälgi polnud, siis Rannikmaa sõnul pidid vähemalt kaks meest selle maja taha viima.

Sumotreeneri sõnul on kuritahtlik tegu otse tema vastu suunatud. Ta meenutas aastatetagust vargust spordihoonest. Kaks varast saadi kätte. Üks neist on vanglast vabaks saanud, kuid 6000 eurost tasunud vaid 500. Teise pikanäpumehega kahju hüvitamisel probleeme pole.

Rannikmaa kahtlustab, et teoga võib seotud olla just makseprobleemidega mees, kes pidi Vinni vahel sumotreenerile aeg-ajalt vastu tulema ja näkku irvitama.

Rannikmaa sõnul on ta juhtunust teavitanud politseid.

Tuntud sumotreener on tänulik iga vihje eest, mis aitaks kurjategijaid tabada. Vihjeid saab saata aadressil: sakura@estpak.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles