Sisejulgeolek algab südamest

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljude perede teletuttavad, meediaekspert Raul Rebane (vasakul) ja kommunikatsiooniekspert Ilmar Raag pidasid ajakirjandusest loobunud ja lausvalet levitavaid Vene telekanaleid väga ohtlikeks, sest nende eesmärk on külvata sihtgruppidesse segadust, hirmu ja paanikat.
Paljude perede teletuttavad, meediaekspert Raul Rebane (vasakul) ja kommunikatsiooniekspert Ilmar Raag pidasid ajakirjandusest loobunud ja lausvalet levitavaid Vene telekanaleid väga ohtlikeks, sest nende eesmärk on külvata sihtgruppidesse segadust, hirmu ja paanikat. Foto: Meelis Meilbaum

Ärge kiirustage pealkirja loosungiks tembeldama – sellise mõtte edastas eile Rakveres peetud sisejulgeoleku­konverentsil tuntud meediaekspert Raul Rebane.

Teleekraanilt tuttav Rebane rääkis, et hiljuti hurjutasid teda Saksamaa kaks tuntud sportlast, et mis te seal Narvas oma paraadiga idanaabreid ärritate. Üks kuulsus oli koguni naise nõudel maja ostnud kohta, kust uue Berliini müüri ehitamise korral kiiresti õigele poole pääseb, veel parema variandina jääbki vajalikku kohta.

Teisele hurjutajale kinkis Rebane Vene toitude retseptiraamatu, tuletades talle meelde vanasõna, et kes oma riigi armeed toita ei taha, peab toitma võõrast armeed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles