Voolu alla jäänud elektrik: aju veel natukene töötas

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staažikas elektrik Valter Kaibiainen on saanud mitmel korral särakaid, nii tavalisest 220voldisest võrgust kui ka tööstusvoolu. Rakvere Targa maja keerukale elektrisüsteemile sarnast pole ta varem teinud.
Staažikas elektrik Valter Kaibiainen on saanud mitmel korral särakaid, nii tavalisest 220voldisest võrgust kui ka tööstusvoolu. Rakvere Targa maja keerukale elektrisüsteemile sarnast pole ta varem teinud. Foto: Meelis Meilbaum

Ligi nelikümmend aastat elektrikuna töötanud Valter Kaibiainen meenutas, kuidas ta pikendusjuhet kokku kerides voolu alla jäi ja imekombel pääses.

Osaühingus KEK Elekter brigadiri ametit pidav Kaibiainen rääkis, et keris kokku pikendusjuhet, millel üks koht oli viga saanud. Keskkond oli niiske ja kui see koht talle pihku jäi, läbis keha 220voldine vool. “Kätt lahti ei saanud, selline tunne tekkis, et keerab keha sõlme,” meenutas mees läbielatut. Rääkida ei saanud, kuid millegipärast jäi Kaibiainenile mulje, et ta karjus.

Hiljem küsis paarimehe käest järele, kuid tema polevat midagi kuulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles