Virumaa hõbehääled ihalevad superstaariks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Uukkivi osales läänevirulasena superstaarisaates ning jõudis teatrivooru.
Liisa Uukkivi osales läänevirulasena superstaarisaates ning jõudis teatrivooru. Foto: Internet

Lisaks Kelly Vasele pääses superstaarisaate teatrivooru ka 36aastane Liisa Uukkivi Laekverest. Liisa, kes varem elas linnas ja töötas ööklubis, on enda sõnul alati armastanud maaelu ja vaikust.

“Töötasin Tallinnas elades ööklubis Parlament administraatorina. See töökoht sobis mulle nagu rusikas silmaauku, kuid ma ei igatse linnaelu taga. Teadsin, et kui mul tulevad lapsed, siis kolin kindlasti maale. Täitsin oma unistuse kuus aastat tagasi, kui mul sündis esimene tütar. Sõitsime elama Laekveresse – kanti, kust on pärit minu elukaaslane Jaanus, kes tegeleb eraettevõtluse ja tehnikaga,” selgitab Liisa.

Nagu Kellyle, nii jäi ka Liisale teatrivoor viimaseks etapiks teel superstaariks, tiitli nimel higi ja pisarate valamist jätkab aga Tapa neiu Siret Tuula, kelle jaoks saates võistlemine ei ole mitte esimene kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles