Lauluõed Kelly ja Miia teevad ilma mõlemal pool ekraani

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly (vasakul) on oma tee leidnud - sügisel asub neiu õppima muusikat Viljandisse. Nooremal õel Miial on veel pisut aega, et õige suund kätte saada.
Kelly (vasakul) on oma tee leidnud - sügisel asub neiu õppima muusikat Viljandisse. Nooremal õel Miial on veel pisut aega, et õige suund kätte saada. Foto: Marianne Loorents

Kui õde-venda Gerli ja Tanel Padar Haljalast tuule tiibadesse said, siis andekad lauluõed Kelly ja Miia Vask alles võtavad hoogu, et maailmale tõelist talenti näidata. Mõlemad õekesed on säranud aga juba arvukatel kontsertidel ja teleekraanilgi.

Haljala gümnaasiumi 12. klassis õppiv Kelly ja samas koolis 3. klassis käiv Miia on kohalikule rahvale teada-tuntud. Olgu mistahes pidu rahvamajas, koolis või kaugemal, omapärase tämbri ja muusikavalikuga tüdrukud naelutavad publiku kindlasti kuulama.

Muusikaanne on Kelly arvates päritud isalt, sest isapoolne suguvõsa on pillimängijaid täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles