Hundisilma koerad igatsevad oma peremeest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hundisilma talu lambakoerad ootavalt truult oma peremeest. Võõrastel inimestel talule ligipääsu pole ka siis, kui pererahvas parasjagu ära.
Hundisilma talu lambakoerad ootavalt truult oma peremeest. Võõrastel inimestel talule ligipääsu pole ka siis, kui pererahvas parasjagu ära. Foto: Meelis Meilbaum

Kümme päeva pärast seda, kui Edgar Savisaar raske haigusega Tartu kliinikumi sattus, valitseb tema kodus Hundisilma talus raske vaikus. Tinahallist märtsitaevast tibutab vihma ja kaks hundikoera ootavad igatsedes oma peremeest.

Tõupuhtad saksa lambakoerad pikutavad murul ega tee metsasügavusse sattunud üliharvadest möödasõitjatest suurt väljagi. Inimest nähes nad siiski korra tulevad aia juurde ning seejärel keeravad end taas keldrikatusele murukamarale kerra.

Koerte eest käib naaberküla naine siiski hoolitsemas ja neile toitu viimas, kuid ometi on loomad nii kurvad, et isegi ei haugata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles