Tarvas ei saanud Tartu rongi pidama

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik (nr51) lisas Tarva punktiarvele tubli summa.
Reinar Hallik (nr51) lisas Tarva punktiarvele tubli summa. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

BC Rakvere Tarvas jäi tänaõhtuses Eesti meistriliiga korvpallikohtumises 57:85 alla TÜ/Rockile, poolajal seisid kodumeeskonna poolt vaadatuna tablool numbrid 26:38.

Tarvas ei saanud ennast esimesel veerandajal käima ning suutis tartlaste 18 punkti vastu visatavaid viis silma. Teisel ning neljandal veerandajal võitles Tarvas vastasmeeskonnaga peaaegu võrdselt, kuid suureks kärisenud vahet oluliselt vähendada ei õnnestunud.

Rakvere poolt tõi enim punkte värskelt isaks saanud Reinar Hallik, kes lisas arvele 22 silma ning püüdis kaheksa lauapalli. Juris Umbrasko viskas 13 ja Brandis Raley-Ross 11 punkti.

TÜ/Rocki meeskonnast osutus üleplatsimeheks võiduarvele 23 silma lisanud Janar Talts, kel õnnestus kätte saada üheksa lauapalli. Karolis Petrukonise arvele kogunes 13, Joosep Toomele 11 punkti.

„Vastane viskas rohkem punkte, vastasel on hetkel paremad mängijad. Normaalne, võtsime vahepeal järgi ka. Sa sõidad Volvoga, kui ma tulen Ferrariga ja teeme kiiruskatse – pole vaja rääkidagi,“ rääkis korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber pärast mängu.

Turniiritabelis hoiab Tarvas endiselt Rocki, Cramo ja Rapla järel neljandat kohta.

Järgmisena seisab Tarval võõrsil ees põhiturniiri eelviimane mäng, mil minnakse kokku BC Valga/Maks&Mooritsaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles