Ajakiri 30+ ilmub digiajakirjana

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 30+ ilmub digiajakirjana.
Ajakiri 30+ ilmub digiajakirjana. Foto: Erakogu

Täna jõuab ajakiri 30+ esimest korda oma lugejani digiajakirjana. Otsus seni paberkandjal ilmunud väljaanne digitaliseerida sündis väga lihtsal põhjusel – et olla seal, kus on ajakirja lugeja.

Ajakirja peatoimetaja Kadri Haavajõe sõnul leiab väljaandest endiselt kõik selle hea, mis varem jõudis lugejani paberajakirjas: huvitavad ja olulised lood pere, suhete, tervise ja raha teemadel. „Uus interaktiivne ajakiri pakub aga palju lisavõimalusi: saab vaadata galeriisid, videoklippe ja lugeda viidatud lisamaterjale,” tõi ta vaid mõned näiteid. Pealegi hakkab ajakiri senise kuue korra asemel aastas ilmuma igal kuul.

Mis aga lugejale kõige suurem boonus – ajakiri on tasuta saadaval ja loetav kõikjal. Nii võib äppi nimega „30pluss” alla laadides sisukalt aega veeta bussi või rongiga sõites, järjekorras oodates või kus tahes. Äppi oma nutitelefoni või tahvelarvutisse alla laadida on lihtne ja selle leiab nii Google Play’st kui ka App Store’ist.

Detailsed äpi allalaadimise juhised leiab aadressil 30pluss.ee, kus on eraldi juhend nii Androidile kui ka iOS-ile. „Seega on ajakiri koos sinuga just sulle sobival ajal. Loe ja lae!” kutsus Haavajõe üles uut digiajakirja avastama.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles