Rakvere muusikakool juubeldas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki meeleolukast muusikamelust: omaloomingukonkursi noor osaleja, III klassi kandleõpilane Paula Linde, akordioniõpetajad Epp Kruuse ja Väino Pall ning kitarriõpetaja Tiit Korsar.
Hetki meeleolukast muusikamelust: omaloomingukonkursi noor osaleja, III klassi kandleõpilane Paula Linde, akordioniõpetajad Epp Kruuse ja Väino Pall ning kitarriõpetaja Tiit Korsar. Foto: Fotod: Rita Mets, montaaž: Toomas Erapart

Rakvere muusikakool sai küll 70aastaseks, aga tegelikult ei vanane see asutus mitte kunagi, sest tema sees ja ümber on igavene noorus ja igavikuline muusika.

Pidustused algasid teisipäeval väärika kummardusega kooli rajajale Jaan Pakule. On ju Jaan Pakk ja muusikakool sünonüümid. Ammu oli otsustatud, et kooli ees peab olema temanimeline pink.

Ettepanek pingi kujundamiseks tehti Tartu kõrgema kunstikooli õppuritele. Esitlusele tuli neli tõesti kaunist ideekavandit. Konkurss kestab veel ja valiku tegemisel saab kaasa lüüa iga rakverlane. Maketid on muusikakooli fuajees ja arvamusavalduste raamat sealsamas kõrval. Lööge kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles