Siret Kotka: “Hundisilma talul hoitakse pidevalt silma peal”

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli riigikogu 13. koosseisu avaistung, kus saadikud kirjutasid alla vandele ning valiti riigikogu juhatus. Teiste hulgas olid kohal ka Siret Kotka, Marko Pomerants ja Valdo Randpere, kes valiti parlamenti Lääne-Virumaalt. Kui uutele saadikutele tehti enne avaistungit Toompea lossis ekskursiooni, siis meie saadikud on võimukoridoridega juba tuttavad. Küll aga tekitas elevust tõik, et sulepea tõrkus mitmel korral ja allkirjastamine tüütult kaua aega. Presidendi arvates võiks tulevikus anda digiallkirjad.
Eile oli riigikogu 13. koosseisu avaistung, kus saadikud kirjutasid alla vandele ning valiti riigikogu juhatus. Teiste hulgas olid kohal ka Siret Kotka, Marko Pomerants ja Valdo Randpere, kes valiti parlamenti Lääne-Virumaalt. Kui uutele saadikutele tehti enne avaistungit Toompea lossis ekskursiooni, siis meie saadikud on võimukoridoridega juba tuttavad. Küll aga tekitas elevust tõik, et sulepea tõrkus mitmel korral ja allkirjastamine tüütult kaua aega. Presidendi arvates võiks tulevikus anda digiallkirjad. Foto: Meelis Meilbaum

Eile oli riigikogu 13. koosseisu avaistung, kus saadikud kirjutasid alla vandele ning valiti riigikogu juhatus. Teiste hulgas olid kohal ka Siret Kotka, Marko Pomerants ja Valdo Randpere, kes valiti parlamenti Lääne-Virumaalt. Kui uutele saadikutele tehti enne avaistungit Toompea lossis ekskursiooni, siis meie saadikud on võimukoridoridega juba tuttavad. Küll aga tekitas elevust tõik, et sulepea tõrkus mitmel korral ja allkirjastamine võttis tüütult kaua aega. Presidendi arvates võiks tulevikus anda digiallkirjad.

Vaatamata rasketele aegadele  keskerakonnale ja teile isiklikult olite eile riigikogu avaistungil kohal. Ainsaks puudujaks oli raskelt haigestunud Edgar Savisaar.

Loomulikult olin! 2558 Lääne-Virumaa inimest on mulle andnud mandaadi ning kavatsen nende huvide eest seista. Loodan jätkata oma tööd maaelukomisjonis, kuid eks lähimate päevade jooksul selgub, milliseks töökorraldus kujuneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles