Tarvas tegi Valgale tuule alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross palliga.
Brandis Raley-Ross palliga. Foto: Sander Ilvest

Täna õhtul võõrsil aset leidnud Eesti meistriliiga korvpallikohtumises oli BC Rakvere Tarvas 83:71 üle BC Valga Maks&Mooritsast.

Kohe esimesel veerandil juhtima asunud Tarvas hoidis juhtohje ka teisel veerandil enda valduses ning poolaja vaheajale mindi seisul 49:32 Tarva poolt vaadatuna.

Rakverlaste resultatiivseimateks osutusid ameeriklased. 21 silma tõi Brandis Raley-Ross, Julius Brooks lisas 17 punkti ning püüdis tervelt 16 lauapalli. David Haughtoni arvele kogunes 12 punkti.

Üle pika aja oli väljakul higi valamas ka möödunud aasta lõpul vigastuse tõttu eemale jäänud Mario Paiste, kes viibis platsil üle 26 minuti ning tõi kaheksa silma.

Valga võistkonna suurim skooritegija oli Jurijs Aleksejevs, kes lisas meeskonna arvele 23 silma ning püüdis lauast üheksa palli. Rakvere publikule tuttav Kristo Saage teenis 12 punkti.

Põhiturniiri viimane mäng seisab Tarval ees reedel võõrsil TTÜ korvpalliklubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles