Tamsalu eelarve vallakodanike küsimustele vastuseid ei anna

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu peavad Tamsalu elanikud ootama bussi ja rongi välitingimustes, siis tänavu valmib korraliku ootepaviljoni projekt. Kas see ka ehitatakse, sõltub suuresti toetusrahade saamisest.
Kui praegu peavad Tamsalu elanikud ootama bussi ja rongi välitingimustes, siis tänavu valmib korraliku ootepaviljoni projekt. Kas see ka ehitatakse, sõltub suuresti toetusrahade saamisest. Foto: Meelis Meilbaum

Tamsalu vallavolikogu võttis eelarve viimatisel koosolekul küll vastu ning nägi selles suurima investeeringuna ette Tamsalu-Uudeküla kergliiklustee rajamist, kuid ei ole veel teada, kas see tänavu ikka teoks saab.

Tamsalu vallavolikogu esimees Vardo Arusaar rääkis, et eelarves nähti kergliiklustee rajamiseks ette 270 000 eurot ja selleks investeeringuks on kavas võtta laenu.

Samal ajal käivad arutlused, kas poleks mõistlik tööd järgmiseks aastaks lükata. “Võimalik on, et avaneb võimalus saada raha riigieelarvest,” märkis Vardo Arusaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles