Nädala kaja: Naer läbi pisarate

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Herm
Toomas Herm Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Pealkiri ei tähenda seda, et lõppeval nädalal korraldati suurejooneline teatrifestival, kus mängiti Anton Tšehhovi surematuid lavateoseid. Lõppev nädal algas paraku kurvalt, kui sai teatavaks, et Türgis on meie turiste vedanud buss teinud inimese surmaga lõppenud avarii. Õnnetuses sai vigastada ka mitu läänevirulast.

Meediakanalid püüdsid meeleheitlikult infokilde koalitsioonikõnelustelt. Asjatu vaev, sest kui poliitikud näitaksid rahvale, kuidas lehmakauplemine tegelikult käib, ei usuks ka kõige sinisilmsem valija järgmisel korral ühtegi nende lubadust.

Rõõmustamiseks oli põhjust teisipäeval, mil Tapal tervitati Ameerika ühendriikide järjekordset väeüksust, kelle käsutuses on maailma parimaks tankiks peetud Abramsid. Tapa söögikohad aga ei pea pikalt nuputama, kas pakkuda friikartuleid ja hamburgereid või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles