Rakvere Võrkpalliklubi jäi võitluses Eesti meistritiitlile kuuendaks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa võrkpalliklubi viienda koha mäng Eesti meistrivõistlustel Paide E-Piima spordihallis Rakvere võrkpalliklubiga (sinises).
Järvamaa võrkpalliklubi viienda koha mäng Eesti meistrivõistlustel Paide E-Piima spordihallis Rakvere võrkpalliklubiga (sinises). Foto: Silvi Lukjanov

Täna õhtul võõrsil toimunud Eesti meistriliiga 5. kuni 7.koha turniiril jäi Rakvere Võrkpalliklubi võitluses viienda koha eest 1:3 alla Järvamaa Võrkpalliklubile ning teenis sellega meistrivõistluste kuuenda koha (geimied 18:25, 27:25, 25:27 ja 20:25).

Sarnaselt esimese kohtumisega eile pakkusid Järvamaa ja Rakvere tänagi põneva vaatemängu, kus otsustavaks sai meistriliigas debüüthooaja teinud Kesk-Eesti meeskonna võimas spurt neljandas geimis.

Järvamaa suutis hoolimata suurest allajäämisest vastuvõtul kohtumise võita. Nende protsent oli vaid 37, Rakvere oma aga 61. Rünnakul näitasid mõlemad meeskonnad 43-protsendilist efektiivsust. Blokis oli Järvamaa parem 10-7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles