Indrek Saar on ministriametiks valmis

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Tairo Lutter

Kavade kohaselt sotside omaks saavat kultuuriministri portfelli võib suure tõenäosusega hakata tassima Lääne-Virumaa mees Indrek Saar, kes küll valimistel hoopis Pärnumaal kandideeris.

“Valdkond on südamelähedane ja ma ei ole kunagi eitanud, et võiksin sellele mõelda,” lausus Saar, kes nelja aasta eest oli sotside moodustatud varikabinetis just kultuuriministri kandidaadiks.

Samas ei soovinud Saar midagi rohkem kommnteerida, sest pole veel selge, kas reformierakonna, sotside ja IRLi valitsus üldse sünnib. Lõplik otsus selles osas saabub homme, kui kõik kolm erakonda on oma sõna öelnud.

Küll nentis Saar, et erakonna peasekretäri ametit on ministri omaga raske kombineerida ning sellest postist tuleks tal ministriks saades loobuda. “Aga – me ei ole ju veel valitsusse minekut otsustanud, sestap ei ole praegu mõtet ka sellest rääkida,” ütles Indrek Saar.

Tema hinnangul on sotsidel peasekretäri kohale mitu head kandidaati, ehkki erakonnas ei ole sel teemal veel arutatud. “Kindlasti on ka Rannar Vassiljev hea kandidaat peasekretäri kohale,” nentis Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles