Tartu ülikool ja AS Tere pikendasid järgmiseks kümneks aastaks litsentsilepingut, millega Tartu ülikool annab ettevõttele õiguse jätkata ülikooli teadlaste avastatud bakteri Lactobacillus fermentum ME-3 kasutamist piimatoodete valmistamisel ning müümisel Eestis ja veel 12 Euroopa riigis.
Tellijale
Tervislik ME-3 bakter jõuab jätkuvalt piimatoodetesse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli arendusprorektori Erik Puura sõnul on Tartu ülikooli ja Tere stabiilne ning sisuline partnerlus heaks näiteks, kuidas ülikooli teadustulemusi edukalt ettevõtte tootearenduses rakendada.