Põhiturniiri parim korvikütt Brandis Raley-Ross külastas inglise keele tundi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Möödunud nädalal külastas Rakvere reaalgümnaasiumi inglise keele tundi korvpalliklubi Rakvere Tarvas mängumees Brandis Raley-Ross, kes oli Eesti meistriliiga põhiturniiril esimene nii mänguminutite (keskmiselt 34,88), visatud punktide (21,96) kui mängijale tehtud vigade poolest (Rossi takistamiseks tehti põhiturniiril mängu jooksul keskmiselt 6,42 viga).

Korvpalliklubi Tarvas tulihingelise poolehoidja õpetaja Argo Kongi sõnul rääkis Brandis Raley-Ross alguses natuke endast – eraelust, korvpallist, Tarvast ja Rakverest üldse. Seejärel said lapsed esitada talle kodus ette valmistatud küsimusi.

“Poisid olid kohe alguses elevil, sest nii mõnigi käib korvpallitrennis. Tüdrukud suhtusid enne tundi korvpallurisse esialgu üsna külmalt ja olid tõrksad. Hiljem esitasid lisaküsimusi ja tegid pilti. Lastele väga meeldis. Sain ise samuti julgust juurde, et ka teisi külalisõpetajaid lastega kohtuma kutsuda,” rääkis Kongi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles