Kaarel Nurmsalu neelab hobi harrastades liiva

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad krossitsikli vastu vahetanud Kaarel Nurmsalu naudib motosporti ning veedab hea meelega iga vaba hetke krossirajal.
Suusad krossitsikli vastu vahetanud Kaarel Nurmsalu naudib motosporti ning veedab hea meelega iga vaba hetke krossirajal. Foto: Marianne Loorents

Selleks ajaks, kui motosportlane on vajaliku varustuse kokku pakkinud ja treeningupaika jõudnud, on jooksja juba sörkimast tulnud ning duširuumi suundunud. Ohtralt põnevust ja huvitavat vaatemängu pakkuv motokross on ajamahukas hobi. Endine suusahüppaja Kaarel Nurmsalu teab seda.

Kohtume läbi aegade parima motokrossisõitja Juss Laansoo värskelt kokku pandud motokrossimeeskonnaga HRC Honda Racing. Selle nime all sõidavad tuntud endine suusahüppaja Kaarel Nurmsalu, 2009. aasta juunioride Euroopa meister, samuti Virumaa mees Priit Rätsep ja Eesti motokrossi tulevikulootus Henry Vesilind.

Pärast väikest ekslemist tsemendilinna tänavatel jõudsime siiski Kunda motokrossirajale, kus meid võttis vastu terve armee motomehi. Et linnaelanikke võimalikult vähe häirida, on lubatud seal sõita vaid teatud aegadel. Kuna samal rajal peetaksegi nädalavahetusel hooaja esimesed võistlused, oli liivast rada katsetama saabunud hulk krossisõitjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles