Ideede laat kasvas topeltsuureks

Virumaa Teataja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideede laat.
Ideede laat. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eile Rakvere ametikoolis toimunud neljas ideede laat vapustas nii osalejate arvu kui ka töötubade mitmekesisuse poolest.

Lääne-Viru maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna vanemspetsialist Merle Maimjärv-Mirka sõnul eelregistreerus ideede laadale  1005 osalejat. „Seda on ligi kaks korda rohkem, kui eelmisel aastal,“ rõõmustas Maimjärv-Mirka. “Meie jäime väga rahule. Esmane tagasiside töötubade läbiviijatelt ja osalejatelt oli positiivne - kõik, kes õppida ja katsetada tahtsid, said seda teha ja vähem huvitatud said eemalt vaadata,“ kommenteeris Maimjärv-Mirka, tänades kõiki partnereid, töötubade läbiviijaid ja osalejaid. Eriti aga võõrustajat Rakvere ametikooli, kes lisaks oma ruumidele toetas ka inimressursiga.

Lääne-Viru maavanem Marko Torm peab ettevõtmist maakonna noortele väga oluliseks ning maavalitsuse jaoks eluliselt tähtsaks. “Meie roll on alati mõelda selle peale, mida saaksime veel ja lisaks piirkonna jaoks ära teha, mitte ainult seda, mida miinimumprogrammina meilt oodatakse,” sõnas maavanem. “Oleme selgelt sõnastanud endale eesmärgina noorte arengu toetamise ja eneseteostusvõimaluste avardamise. Lääne-Virumaa on suurepärane koht, kus ennast arendada ja harida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles