Noorte meeskoor kutsus kokku vilistlaskoori

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Virumaa Noorte Meeskoor tegi 15. aastapäeva eel suure muusikasammu. Äsja loodud vilistlaskoor astub kuulajate ette suurel sünnipäevakontserdil 9. mail. Jaanuaris alanud Virumaa endiste laulupoiste otsingud viisid ilusa sündmuseni: 5. aprillil kogunes Rakveres esimesse proovi Virumaa Noorte Meeskoori vilistlaskoor.

“Saatsime endistele lauljatele kirja. Tuli ligi poolsada vastust. Meeste suhtumises oli nii palju vaimustust ja indu, et polnud kahtlustki, et koor sünnib,” rõõmustas Virumaa Noorte Meeskoori direktor Ello Odraks.

Esimesse proovi jõudis kohale paarkümmend meest. “Tulla ei saanud need, kes kõrgtasemel muusika või spordiga seotud – olid esinemised ja võistlused,” märkis Odraks. Järgmistesse proovidesse kavatsevad needki mehed kindlasti jõuda. Noorte meeste ja vilistlaste koori dirigent Andrus Siimon loodab, et kokku tuleb 30 endist lauljat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles