“Piire ületades” andis tunde, et kõik on võimalik

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Mark (esiplaanil) ütleb, et saate “Piire ületades” matk on olnud tema senise elu ägedaim ettevõtmine – siiamaani tundub see justkui unenägu, mis tekitab küsimusi, kas see ikka tõeliselt juhtus.
Madis Mark (esiplaanil) ütleb, et saate “Piire ületades” matk on olnud tema senise elu ägedaim ettevõtmine – siiamaani tundub see justkui unenägu, mis tekitab küsimusi, kas see ikka tõeliselt juhtus. Foto: Mart Reimann

Kui Filmimehe peatoimetaja Raimo Kummer poolteist aastat tagasi nägi norralaste versiooni tõsieluseriaalist “Crossing the Limits”, kus liikumispuudega inimesed matkasid hingematvalt ilusas, kuid väljakutseterikkas Norra looduses, siis välgatas tal – just! Midagi sellist peaks tegema ka Eestis!

Kanal 2 oli plaaniga päri ning pärast seda, kui kolme kuuga oli ette valmistatud 350 kilomeetri pikkune rada ja leitud üheksa inimest, keda seiklema saata, olid kaamerad ja mikrofonid valmis, et jäädvustada 15 päeva jooksul nende teekond Saka pankrannikult Munamäe tippu. Nüüd, aasta hiljem, saame sellele seiklusele reedeõhtuti teleri vahendusel kaasa elada.

Kui Rakvere juurtega Madis Markile helistati ja küsiti, kas ta oleks valmis kaasa lööma saates “Piire ületades”, ei mõelnud ta kaua ja oli nõus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles