Vallamaja uksed kinni: probleem või mitte?

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaal ametnike ühiseid koolitusreise soojale maale ei kavandata, kuid see-eest suletakse suvel kollektiivpuhkuse ajaks vallamaju.
Lääne-Virumaal ametnike ühiseid koolitusreise soojale maale ei kavandata, kuid see-eest suletakse suvel kollektiivpuhkuse ajaks vallamaju. Foto: Peeter Langovits

Viljandimaal asuva Kõpu valla ametnikud sõitsid Itaaliasse koolitusreisile ja vallamaja uksed pandi kümneks päevaks kinni. Ka Lääne-Virumaal on omavalitsusi, mille ametnikud on mitu nädalat kollektiivpuhkusel, tõsi küll, suvisel ajal ja teistel põhjustel.

Kõpu viieteistkümnest vallaametnikust sõitis reisile 14. Et Suure-Kõpu mõisakooli eripära on ainulaadne Pompei stiilis ajalooline söögisaal, oli sõidu eesmärk õppida oma ala parimatelt, kuidas rajada sinna itaaliapärase toidu ja kunsti keskus.

On kõlanud arvamusi, et kui vallavalitsus võib endale lubada töös kümnepäevast pausi, siis on ta mõttetu ning vald tuleks kellegagi sundliita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles