Jalgpalliklubi Tarvas tõusis kolmanda järjestikuse võiduga tabeliliidriks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas ründaja Sergei Akimov kollases.
Rakvere JK Tarvas ründaja Sergei Akimov kollases. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna alistas Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kodusel kunstmurul väravaterohkes Eesti esiliiga viienda vooru kohtumises 4:3 Tallinna FC Levadia duubelvõistkonna.

Rakverlased viis juba kaheksandal mänguminutil juhtima Sergei Akimov, pärast mida õnnestus Levadial 10-minutilise vahega samuti kaks väravat lüüa. Poolaja vaheajaks oli mänguseis Joonas Ljaši täpsest penaltisti vastastega 2:2 viigis.

Kohtumise teises pooles õnnestus Akimovil veel korra pall vastasteväravavahi selja taha toimetada ning 82. mänguminutil sai jala valgeks ka Alari Aunapuu, kelle täpne karistuslöök viis kodumeekonna kindlalt juhtima.

"Tulemas on väga raske katsumus, kus väiksemgi pisiasi võib saada otsustavaks. Valmistume mänguks tõsiselt ja loodame, et mehed suudavad oma kompromissitu võitlusega punktid koju jätta," sõnas jalgpalliklubi Tarvas peatreener Valeri Bondarenko enne mängu.

Kolmas järjestikune võit ühe viigi ning ühe kaotuse kõrval viis Rakvere jalgpalliklubi liigatabelit juhtima.

Hooaja väravalööjate edetabelis troonib esikümnes tervelt kolm Tarva mängumeest. Esikohta hoiab kuue väravaga Sergei Akimov, kolmandal positsioonil asetseb neli korda väravasse tabanud Joonas Ljaš ning esikümne lõpetab kahel korral palli väravasse löönud Henri Hang.

Kuuendas voorus asuvad Tarva pallurid kolmapäeva õhtul võõrsil mõõtu võtma Tallinna FC Infonet duubelvõistkonnaga, kes hoiab hetkel liigatabelis neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles