Pärnu alistas Tarva, veerandfinaalseeria on viigis

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber meeskonnale juhtööre jagamas.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber meeskonnale juhtööre jagamas. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas jäi täna võõrsil toimunud Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teises kohtumises 66:75 alla korvpalliklubi Pärnule.

Algul vastastel eest rebinud rakverlased jäid poolaja vaheajale minnes pärnakatele 35:45 alla. Neljandal veerandajal suutis enamjaolt tagaajajarollis tegutsenud Tarvas jõuda Pärnule vaid nelja punkti kaugusele, kuid võiduks sellest ei piisanud.

Rakvere Tarva poolt osutus üleplatsimehena taas suurimaks skooritegijaks 20 silma toonud ning viis lauapalli püüdnud ja neli resultatiivset söötu jaganud Brandis Raley-Ross. Rossi takistamiseks tegid pärnakad tervelt seitse viga. Tubli panuse tiimi punktiarvele lisasid ka Reinar Hallik, kelle saagiks kujunes 16 punkti ning 12 silma toonud Mario Paiste. Perekondlikel põhjustel ei osalenud Juris Umbraško kohtumises.

Korvpalliklubi Pärnu edukaimad korvikütid olid Nemanja Miljkovic ja Janis Vahter kumbi 12 punktiga, Sandis Silavs lisas 11 silma.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber rääkis mängujärgses intervjuus Delfi TV-le, et kuigi sel korral saadi algul vedama ning püsiti ka mängu jooksul vankril, jäi Umbraško näol järgmisest käigust puudu.

Play-off seeria kolmas kohtumine leiab aset kolmapäeval Kastan Arenal. Veerandfinaalseeria peetakse kolme võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles