Neljapäeval selgub Eesti osavaim kool

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Neljapäeval, 16. aprillil toimub Tallinnas Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis osavusfestivali „Värav!“ finaalvõistlus, kus teevad kaasa 22 kooli üle Eesti.

11 eelvõistlusel osales 117 võistkonda 705 õpilasega. Oma osavust näitasid 4.–5. klassi õpilased erinevates kiirust, täpsust ja osavust nõudnud harjutustest. Finaalipääsme tagasid iga eelvõistluse parimad.

Neljapäeval kell 12 algaval ja kell 16 kulmineeruval võistlustel on ühe tiimi suurus 6 noort, kellest vähemalt 2 peavad olema tüdrukud.

Kavas on löögiharjutus, palli vedamise harjutus ja kombineeritud harjutus ning samuti üks üllatusülesanne. Jalgpallihallis peetavat finaali veab Venno Loosaar, võistluse patroon on Mart Poom, kellele saavad valitud osalejad penalteid lüüa.

Kõigile osalejatele pakutakse pannkooke ja Cappy mahlajooke, samuti saavad kohalolijad nautida trikijalgpalluri esitust.

Osavusfestivali „Värav!“ esimese hooaja finaalvõistluse otsepilti vahendavad Soccernet.ee, Jalgpall.ee ja Jalgpallkooli.ee.

Finaalis osalevad Emmaste Põhikool (Hiiumaa), Haapsalu Põhikool (Läänemaa), Õismäe Gümnaasium (Tallinn), Lümanda Põhikool (Saaremaa), Lihula Gümnaasium (Läänemaa), Lustivere Põhikool (Jõgevamaa), Suure-Jaani Gümnaasium (Viljandimaa), Rapla Ühisgümnaasium (Raplamaa), Kohila Gümnaasium (Raplamaa), Kärdla Gümnaasium (Hiiumaa), Narva Vanalinna Riigikool (Ida-Virumaa), Paikuse Põhikool (Pärnumaa), Kilingi-Nõmme Gümnaasium (Pärnumaa), Rakvere Reaalgümnaasium (Lääne-Virumaa), Paide Gümnaasium (Järvamaa), Tabasalu Ühisgümnaasiumi I ja II võistkond (Harjumaa), Salme Põhikool (Saaremaa), Viljandi Kesklinna Kool (Viljandimaa), Tartu Miina Härma Gümnaasium (Tartumaa), Elva Gümnaasium (Tartumaa) ja Arte Gümnaasium (Tallinn).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles