Kunda Kevad avas krossihooaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala krossimees Priit Rätsep keskendub sel hooajal kohalikele võistlustele.
Haljala krossimees Priit Rätsep keskendub sel hooajal kohalikele võistlustele. Foto: Kalev Palkov

Kohalik motokrossi suvehooaeg algas möödunud laupäeval krossiga Kunda Kevad, mis on juba kuuendat aastat järjest olnud Eesti Hobikrossi­klubi karikasarja esimeseks etapiks.

Ilus ilm oli raja äärde põnevaid võidusõite jälgima meelitanud märkimisväärselt palju publikut. Päeva avasid 85cc klassi sõitjad – üksteiselt võtsid mõõtu noorimad võistlejad. Esimeses võidukihutamises konkureerisid esikohaauhinna pärast Andreas Hiiemägi (Kose AMK) ja Henry Vesilind (HRC). Et aga Vesilinnu ramm poolteist ringi enne sõidu lõppu rauges, saavutas Hiiemägi finišeerumisel 4,5sekundilise edu.

Teises sõidus läks Hiiemägi juba varem oma teed, suurendades edu iga ringiga sekundi kaupa. Etapi kokkuvõttes võttiski võidu Andreas Hiiemägi, teiseks tuli Henry Vesilind ja kolmanda positsiooni haaras mõlemas sõidus sama tulemusega Egert Pihlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles