Näpud mulda – oled maaeluks valmis?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Messikülalised said Väike-Maarja boksis testida, kas nad on maaeluks valmis, näpunäiteid jagas vallavanem Indrek Kesküla.
Messikülalised said Väike-Maarja boksis testida, kas nad on maaeluks valmis, näpunäiteid jagas vallavanem Indrek Kesküla. Foto: Heili Nõgene

Kuigi mess “Maale elama” ei pruugi omavalitsustesse päevapealt hulka noori peresid elama tuua, aitab see siiski oma piirkonda lähemalt tutvustada ja uusi kontakte luua.

Läinud nädalavahetusel Tallinnas toimunud messil osalesid Lääne-Virumaalt nii Kadrina kui Väike-Maarja ja Emumäe piirkond, kes meelitasid külastajaid lastevoodite ja praktiliste maaeluks ettevalmistavate harjutustega.

Kadrina vallavanem Erich Petrovits ütles, et kuigi nad otseselt ühtegi Kadrinasse kolijat messilt ei leidnud, läks neil siiski hästi. “Saime inimestega häid kontakte ja teada, mille vastu nad huvi tunnevad. Aga vahetasime ka teiste omavalitsustega kogemusi,” lausus Petrovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles