Ingrid Räästas: “Matemaatika on õpitavam kui keeled”

Eva Samolberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi 9. klassi õpilane Ingrid Räästas on õpetajatele justkui kullatükk – pole õppeainet, milles taibukat neidu olümpiaadile ei võiks saata. Lõppevat õppeaastat jääb Ingridile meenutama 11 olümpiaadi, neist matemaatikas  riiklik esikoht. Ingridi õpetaja on Maire Noormaa.
Rakvere gümnaasiumi 9. klassi õpilane Ingrid Räästas on õpetajatele justkui kullatükk – pole õppeainet, milles taibukat neidu olümpiaadile ei võiks saata. Lõppevat õppeaastat jääb Ingridile meenutama 11 olümpiaadi, neist matemaatikas riiklik esikoht. Ingridi õpetaja on Maire Noormaa. Foto: Marianne Loorents

Rakvere gümnaasiumi 9. klassi õpilane Ingrid Räästas on õpetajatele justkui kullatükk – pole õppeainet, milles taibukat neidu olümpiaadile ei võiks saata. Lõppevat õppeaastat jääb Ingridile meenutama 11 olümpiaadi, neist matemaatikas  riiklik esikoht. Ingridi õpetaja on Maire Noormaa.

Palju õnne! Riiklik esikoht 9. klasside arvestuses on suur saavutus.

Võib öelda, et see oli 9. klasside arvestuses, kuigi päris tõsi see ei ole. Teise koha sai 6. klassi õpilane, samuti osales 8. klassi õpilane, kuid teine temavanune osales hoopis 10. klasside arvestuses. Vanusegrupid ei ole rangelt piiritletud, see on maakondlikest reeglitest erinev, aga jah, minu võit tuli 9. klasside arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles