Rakvere linnas ja selle ümbruses algasid ulatuslikud teetööd

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile alustati freesimistöödega Rakvere sissesõitude remondiobjektidel. Esimesena võeti ette Moonaküla, Kreutzwaldi ja Bauhofi ristmiku piirkond, kus läheb veidi rohkem aega. Järgmisena on plaanis tööd Lepna-, Piira- ja Rägavere-poolsel linna sissesõidul ning viimasena võetakse ette Sõmeru ristmik Tallinna–Narva maanteega.

“Esmalt tehakse tasandusfreesimine, et saavutada tasane aluspind uue asfaltkatte rajamiseks. Tööde ajal reguleeritakse liiklust liiklusreguleerijatega. Bauhofi ringristmikul vahetatakse välja ka oma elu ära elanud munakivisillutis. Asfalteerimisega alustatakse lühematel lõikudel ning liigutakse edasi pikemate peale. Prognoosi kohaselt peaks asfalteerimine lõppema aprilli lõpuks ning seejärel tehakse veel haljastus- ja markeerimistöid ning muud,” rääkis maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi.

Lisaks on alustatud ettevalmistustöödega Tapa–Imastu lõigul, kus on planeeritud ka Moe silla ümberehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles