Tarval lõppes tulise võitluse järel Pärnu vastu jaks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alexela korvpalli meistriliigas jäi BC Rakvere Tarvas põnevas veerandfinaalheitluses 80:90 alla korvpalliklubi Pärnu meeskonnale, kes läks seeriat 2:1 juhtima.

Kuigi avaveerandit alustas aktiivsemalt Tarvas, haaras Pärnu peagi initsiatiivi ning juhtis esimese veerandaja järel 25:13.

Teisel veerandajal asus Tarvas taas aktiivselt heitlusse ning astus juba pärnakatele kandadele, kui jõudis tagaajaja rollis korraks kolme punkti kaugusele.

Poolaja vaheajale läksid meeskonnad siiski seisul 44:39 Pärnu poolt vaadatuna.

Mängu teine pool jätkus pärnakate vedamisel. Kuigi ka platsiperemehed näitasid südikat vastupanu, oli vastaste edu viimasel veerandil küllaltki kindel.

Lõpuveerandil oli tabloo kui laskesuusataja märklaud- mõlemal võistkonnal oli mitu meest viie veaga väljas.

Rakvere poolt oli lõpuminuteid sunnitud pingilt jälgima nii Mario Paiste kui Robert Peterson. Pärnu meeskonnast teenisid viis viga korvialused jõud Renato Lindmets, Mihkel Kirves ja Nemanja Miljkovic.

Rakvere Tarva resultatiivsemad olid Brandis Raley-Ross 18, Reinar Hallik 17, David Haughton 12 ja Juris Umbrasko 11 punktiga.

Pärnakate poolelt osutus suurimaks skooritegijaks Rannar Raap, kes viskas 19 punkti. Sandis Silavs lisas 18, Renato Lindmets 13, Janis Vahter 12 ning Silver Leppik 10 silma.

Veerandfinaali neljas mõõduvõtt toimub reede õhtul Pärnu spordihallis.

Play-off toimub kolme võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles