Loe, kus täna liikluspiirangutega arvestada tuleb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad ka meie maakonnas uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad ka meie maakonnas uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Maanteeinfokeskuse teatel tuleb liiklejail arvestada teetöödest tingitud liikluspiirangutega Ida-Viru maakonnas Rakvere-Luige maanteel Pärniku-Ulvi remondilõigul (km 53-62), Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Roosna-Alliku–Ahula remondilõigul (km 115-120,7) ja Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Moonaküla-Rakvere remondilõigul (km 170,7-172,6).

Sobiva ilma korral tehakse teekatte parandustöid Lääne-Viru maakonnas Põdruse-Kunda-Pada maanteel Katela-Kunda lõigul (km 7-13,3) ning Tapa-Loobu maantee 26. kilomeetril Loobu viaduktil. Töö on liikuva iseloomuga.

Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Tapa linna remondilõigul (km 143-148) Moe sillal piiratakse kiirust seoses teeremondiga.

Teetöödega seonduvalt palub maanteeamet liiklejatel arvestada täiendava kuni 10minutilise ajakuluga, sest liiklust korraldatakse fooride või reguleerijatega.

Täpsemalt loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles