Rakvere EMO ei leidnud jalga astutud hambaorki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebameeldiv kogemus.
Ebameeldiv kogemus. Foto: Arvet Mägi, erakogu, montaaž

Oliver Šnaider astus kodus jalga hambaorgi, mille tema väike õde oli maha pillanud. Abi saamiseks pöördus noormees Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonda, kust loodetud abi jäi saamata.

Jalalaba lõigati küll erakorralise meditsiini osakonnas (EMO) lahti, kuid hambaorki sealt ei leitud sellest hoolimata, et võõrkeha oli jalalaba katsudes sõrmede all täiesti tuntav. “EMOs uuriti jalga 30 minutit, aga ei leitud midagi,” nentis Šnaider, kellele öeldi, et kude kasvab ümber hambaorgi ja jalg võtab selle omaks. Haav õmmeldi kinni ja noormees saadeti koju.

Et ka nädal pärast EMOs käimist oli Šnaideril valus astuda, otsustas ta perearsti vastuvõtule minna, kus talle sama juttu räägiti.

Kuna hambaork torkis isegi kahe ja poole nädala möödudes ning haav oli ka mädanema läinud, suundus noormees uuesti EMOsse, kus endiselt ei saadud võõrkeha jalalabast kätte.

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles