Maamess pakub palju põnevat kraami miljonitraktorist puugipeletajani

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamessil on publiku pilku püüdmas nii Palmse Mehaanikakoja kui ka Tamsalu EPT tehnika. Aga masinaid on messil palju.
Maamessil on publiku pilku püüdmas nii Palmse Mehaanikakoja kui ka Tamsalu EPT tehnika. Aga masinaid on messil palju. Foto: Aarne Mäe

Kuigi eile alanud ja homseni kestva maamessi esimesel päeval kostitas ilm vaheldumisi päikesepaiste ning vihma- ja rahesajuga, olid osalejad optimistlikud. Ka teavad nad, et laupäeval tuleb palju rohkem külastajaid.

Eesti suurimal põllumajandusmessil saab tutvuda mitmekesise põllumajandustehnikaga, aga näha võib ka teisi huvitavaid seadmeid, näiteks puugipeletajaid. Nunnumeetri viivad lakke loomaaedikud ja koju on võimalus kaasa osta puuistikuid, suitsusinki, koduleiba. Üle 450 eksponendiga maamessil on väljas enam kui kümme Lääne-Virumaa ettevõtet.

Palmse Mehaanikakoda, mis toodab metsatõstukeid ja haagiseid, tuli maamessile, et ka Eesti rahva hulgas silma paista, sest üldiselt läheb firma toodangust üle 90 protsendi eksporti. Ettevõtte esindaja sõnul käivad neljapäeval ja reedel messil peamiselt asjatundjad ja laupäeval tullakse enamasti peredega uudistama. Parasjagu istusid firma esindajad laua taga edasimüüjatega Venemaalt ning pidasid läbirääkimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles