Leiud ulatuvad püksikutest õllekastini

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti logistikabüroo vanemspetsialist Enn Kuusik näitas Rakvere turu letilt leitud kasti õlut ja samas kummutas müüdi, et politsei võtab osa leitud asju endale.
Politsei- ja piirivalveameti logistikabüroo vanemspetsialist Enn Kuusik näitas Rakvere turu letilt leitud kasti õlut ja samas kummutas müüdi, et politsei võtab osa leitud asju endale. Foto: Meelis Meilbaum

Lõbustusasutustes suurpuhastust tegeva osaühingu Tarvaprojekt arendusjuht Siim Krausberg ütles, et nende töötajad on ööklubidest leidnud püksikuid, rinnahoidjaid ja telefone.

Küsimusele, kuidas saab pesu lõbustusasutusse unustada või kaotada, vastas Krausberg: “Seal ollakse lõbusas meeleolus ja see on igaühe fantaasia, kuidas need asjad sinna unustatakse.”

Krausbergi sõnul on koristajad leidnud ka rahakotte, kuid summasid nimetada arendusjuht ei osanud, sest koristajatel on keelatud rahakoti sisu uurida. Nad peavad leiu andma asutusse, kust see leiti. Näiteks kaubanduskeskustes viima selle infopunkti.

Paljud leitud esemed tuuakse politseisse.

Edasi loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles