Vohnja õpetajad panevad kogu koolipere näitlema

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi 1.c klassi mudilased esitasid vahva ja mängulise loo “Bremeni linna moosekandid”. Näitlejapreemiaid jagus mitmele pisikesele teatrisõbrale.
Rakvere gümnaasiumi 1.c klassi mudilased esitasid vahva ja mängulise loo “Bremeni linna moosekandid”. Näitlejapreemiaid jagus mitmele pisikesele teatrisõbrale. Foto: Meelis Meilbaum

Maakonna kõige pisemad teatritegijad kogunesid neljapäeval Rakveres, et nalja ja lusti täis pika päeva jooksul selgitada välja tublimad, vaadata, üksteiselt õppida ning kooliteatriaastale joon alla tõmmata.

Tänavust Aino Paju nimelist algklassilaste teatripäeva korraldas Rakvere gümnaasium (RG). Õpetaja Jana Sillajõe sõnul on see ikka nii kombeks olnud, et mullustele võitjatele saab osaks uue teatripäeva korraldamine.

Keskpäeval alanud minifestivalile jagus truppe varasemast heldemalt.

Kunda ühisgümnaasiumi kooliteater esitas suvise loo “Jutumemme prillid” (juhendaja Natalie Neigla), Rakvere gümnaasiumi 4.c klass tõi lavale etenduse “Sõnakuulmatud kassipojad”, juhendajateks Svetlana Leonova, Inna Trufanova ja Natalia Novik.

Lähemalt loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles