Suuremad teetööd piiravad liiklust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad ka meie maakonnas uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad ka meie maakonnas uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Esmaspäeval jätkuvad suuremad teetööd, kus liiklust reguleeritakse ja arvestada tuleb täiendava kuni 10minutilise ajakuluga.

Teetöid tehakse Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Türi linna remondilõigul ja Roosna-Allikult–Ahulani. Lääne-Viru maakonnas Moonaküla–Rakvere lõigul ja Rakvere-Luige maanteel Ida-Viru maakonnas Pärniku ja Ulvi lõigul ning Kärevere–Kärkna maanteel Käreverest Õvini.

Soodsate ilmaolude korral teostatakse teekatte remonttöid Lääne-Viru maakonnas Näpi teel ja Rakvere - Rannapungerja maanteel Mõdriku-Rägavere lõigul (km 7-10) ning Pärnu maakonnas Pärnu - Rakvere - Sõmeru maanteel Kiisa-Kuiaru lõigul (km 6,6-16,1).

Kaablipaigaldustöödeks kehtestatakse liikluspiirangud Lääne-Viru maakonnas Imastu teel Ridaküla-Immastu lõigul.

Geoloogilisi uuringuid tehakse ning tööde tsoonis piiratakse sõidukiirust Ida-Viru maakonnas Iisaku-Tudulinna-Avinurme maanteel Iisaku-Avinurme lõigul (km 0-28).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles