Kiri: Nostalgiat kui palju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimasel ajal on uskumatult palju juubeleid ja ümmargusi tähtpäevi. Või tuleb see sellest, et neid korraldatakse enam ja neist räägitakse nii raadios kui teles. 18. aprillil peeti Sõmerul kahekordset tähtpäeva. Kõrremajja, mis on oma eripärase arhitektuurilise lahendusega juba paljudele tuntuks ja omasekski saanud, voolas muusikahuvilisi ning näitemänguviljelejaid igast kandist. Avaras fuajees võttis peokülalisi vastu ja lõi kohe üleva meeleolu Uhtna puhkpilliorkester.

Nimelt tähistas Sõmeru Törts oma 30. ja näitemänguselts 10. tegutsemisaastat. Niisugust vahet, et üks kollektiiv on keskikka jõudnud ja teine alles lapsekingades, ei olnud küll märgata. Ühtviisi targalt, meeleolukalt ja särtsakalt esinesid kõik.

Õhtu kava oli väga huvitavalt üles ehitatud. Petja ja Hunt kandsid kogu nende pikkade aastate töö luulevormis ette ja see tõi publiku seast kuuldavale naerupahvakuid ning lõpuks ka tormilise aplausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles