Loe, kus tuleb arvestada liikluspiirangutega

Eva Samolberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustratiivne.
Teetööd. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Maanteeinfokeskuse teatel parandatakse teekatet Lääne-Viru maakonnas Järva-Jaani - Tamsalu - Kullenga maanteel Vajangu–Kullenga lõigul (km 11-31) ja Rakvere - Jõepere maanteel Rakverest Lepnani (km 1,5-6). Töö on liikuv ja kiirus on piiratud töötsoonis.

Soodsate ilmaolude korral teostatakse teekatte remonttöid Lääne-Viru maakonnas Näpi teel ja Rakvere - Rannapungerja maanteel Mõdriku-Rägavere lõigul (km 7-10) ning Pärnu maakonnas Pärnu - Rakvere - Sõmeru maanteel Kiisa-Kuiaru lõigul (km 6,6-16,1).

Kaablipaigaldustöödeks kehtestatakse liikluspiirangud Lääne-Viru maakonnas Imastu teel Ridaküla-Immastu lõigul.

Meeldetuletuseks sellel nädalal jätkuvad suuremad teetööd, kus liiklust reguleeritakse ja arvestada tuleb täiendava kuni 10-minutilise ajakuluga:

• Pärnu - Rakvere - Sõmeru maanteel Järva maakonnas Türi linna remondilõik (km 77-78) ja lõik Roosna-Allikult–Ahulani (km 115-121) ning Lääne-Viru maakonnas Moonaküla–Rakvere lõik (km 170-172);

• Rakvere - Luige maanteel Ida-Viru maakonnas Pärniku ja Ulvi lõik (km 53-62)

Soodsate ilmaolude korral teostatakse teekatte remonttöid Lääne-Viru maakonnas Põdruse - Kunda - Pada maanteel Katela – Kunda lõigul (km 7-13,3).

Vaata lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles