Haljalas korraldatakse kriisireguleerimise õppus

Virumaa Teataja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästeameti Ida päästekeskus korraldab koostöös Haljala vallavalitsuse ning aktsiaseltsidega Haljala Soojus ja Viru Õlu 7. mail kriisireguleerimise õppuse, millest elanikke ja ettevõtjaid teavitatakse järgmise nädala esmaspäeval Haljala rahvamajas infopäeval.

Õppuse eesmärk on koolitada elutähtsa teenuse toimepidevuse korraldamise ja osutamise ning hädaolukorra lahendamisega seotud asutuste esindajaid ja kohalike omavalitsuste ametnikke. Harjutamisega testitakse hädaolukorra lahendamise plaanide paikapidavust ja seeläbi tagatakse parem valmisolek ning elanike, loodus- ja majanduskeskkonna kaitse. Üks olulisemaid eesmärke on tõsta inimeste teadlikkust ohuolukorras tegutsemisel.

“Erilise lisandväärtuse annab õppusele koostöö Virumaa teiste kohalike omavalitsustega, kelle esindajad osalevad planeerijate, hindajate ja vastumängijatena,” ütles Ida päästekeskuse kriisireguleerimise büroo juhataja Eve Ojala-Bakradze.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles