Rakverlased purustasid Zürichis rekordeid

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Lein ja Moonika Pilli välja teenitud medalitega.
Andrus Lein ja Moonika Pilli välja teenitud medalitega. Foto: Margus Pirksaar

Pühapäeval näitas kergejõustikuklubi ViKe jooksja Andrus Lein Zürichi maratonil oma vanuseklassi osalejatele kandu, Moonika Pilli purustas enda püstitatud maakonna maratonirekordi ja tõusis tänavuses Eesti naiste maratoniedetabelis liidriks.

Šveitsi suurimas linnas toimunud maratonil finišeerusid mõlemad Rakvere jooksjad nagu kokku lepitult kahekümne teisena. M40–44 vanuseklassi võitja Andrus Lein, kes läbis maratoni ajaga 2:31.23, saavutas üldkokkuvõttes 22. koha. Ka Jooksupartneri klubi jooksja Moonika Pilli (3:09.51) oli õrnema soo esindajate seas 22. finišijoone ületaja, purustades oma isikliku ja maakonna naiste maratonirekordi rohkem kui kuue minutiga.

“Iseenesest oli maraton hea korraldusega ja ilm lausa super. Väike tuuleke siiski puhus ja stardihetk oli jahe. Kohaga olen rahul, kuid lootsin kahte ja poolt tundi alistada,” rääkis Andrus Lein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles