Põnev: selgeltnägija püüab lahendada Rakvere mõrvajuhtumit

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõunal otsisid korravalvurid mõrvapaigas, Rakveres Posti ja Jakobsoni tänava nurgal, täiendavaid asitõendeid. Mida leiti, seda politsei ei avalikusta.
Eile lõunal otsisid korravalvurid mõrvapaigas, Rakveres Posti ja Jakobsoni tänava nurgal, täiendavaid asitõendeid. Mida leiti, seda politsei ei avalikusta. Foto: Margus Ott

2006. aasta 27. augusti varahommikul tulistas tänini tabamata kurjategija Rakveres Posti ja Jakobsoni tänava nurgal kõnniteel surnuks 43aastase naise. Politseil jäi juhtum lahendamata ja täna saab telest näha, kas see õnnestus sensitiivil Ilona Kaldrel.

Pühapäeva varahommikul toimunud mõrvast teatati häirekeskusele kell 4.11. Politsei andmetel tulid kaks meest ja kaks naist, nende seas ka hiljem mõrvatud 43aastane Raplamaal elav Mare-Malle, pühapäeva varahommikul Virma pubist. Viru ringkonnaprokuratuuri Rakvere osakonna prokuröri Ave Arnimi sõnul tutvus seltskond pubis ja suundus kesklinna poole.

Tunnistajate ütlust mööda kõlanud kaks lasku. Laskude vahe oli umbes pool minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles