Rakvere ostab kolledžile aasta juurde

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kolledž Rakverest kaob, saab lõpu ka Lauluisa büsti pesemise traditsioon tudengite jaoks märgilise tähendusega volbriõhtul.
Kui kolledž Rakverest kaob, saab lõpu ka Lauluisa büsti pesemise traditsioon tudengite jaoks märgilise tähendusega volbriõhtul. Foto: Tairo Lutter

Rakvere linnavolikogu otsustas pärast enam kui tunniajast arutelu toetada Tallinna ülikooli Rakvere kolledži tegevust järgmisel õppeaastal kuni 80 000 euroga tingimusel, et sügisel avatakse kolledžis vähemalt kaks õppesuunda.

Nagu volikogu majanduskomisjoni esimees Anne Nõgu meenutas, minnakse selle otsusega tagasi kolledži algusaastate juurde, sest 2002–2004 toetas linn kolledži tegutsemist samuti rahaliselt.

Tallinna ülikooli rektoraadi plaan oli kolledžis sel sügisel vastuvõttu mitte korraldada. See aga oleks paljude arvates tähendanud lihtsalt õppeasutuse vaikset hääbumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles