Tapa Linna Orkester peab 15. sünnipäeva

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikalisel kitarril esitatakse barokkmuusikat.
Klassikalisel kitarril esitatakse barokkmuusikat. Foto: Sille Annuk

Reedel tähistab oma 15. tegutsemisaastat Tapa Linna Orkester. Sünnipäevakontsert toimub Tapa kultuurikojas kell 19.

Kontserdikavas on muusikat nii kodu- kui välismaaartistidelt (Kõrvits, Haan, Tatgenhorst jt). Orkestri ees soleerivad mängijad eri pillirühmadest: trompet, metsasarv, eufoonium ja tromboonid. Kaasategevad on ka Kose Kiriku Pasunakoor ja TLO Jam Band.

Tapa Linna Orkestri sõpruskollektiivi Kose Kiriku Pasunakoori seitsmest liikmest neli võtab aktiivselt osa ka TLO tööst ning sageli löövad mängijad Tapalt kaasa Kose Kiriku Pasunakoori tööst. Kollektiivi juhatab Kahro Kivilo.

TLO Jam Band on Tapa Linna Orkestri liikmetest koosnev ansambel, kus enamik on jäänud oma instrumendi juurde, aga osa mängijaid on positsiooni vahetanud. Metsasarvemängija laulab, klarnetistist saab kitarrist ja dirigent võtab kätte trompeti. Kavas on hitid eesti muusikast.

Tapa Linna Orkester kasvas välja Tapa Tuletõrjeühingu ja Tapa Autobaas nr. 21 orkestritest. Kontsert on kõigile tasuta, dirigendiks on Priit Rusalepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles